spot_img
spot_img

Amplă acțiune de dezinsecție la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
În cursul nopții trecute, partenerii de la DDD Insecto au efectuat operatiunea de dezinsecție a parcurilor din municipiul Turda.
 
Pentru că vine vacanța și mulți copilași vor fi la locurile de joacă din parcurile municipiului, societatea DDD Insecto a venit în sprijinul nostru pentru combaterea insectelor târâtoare si zburătoare: căpușe, gândaci,omizi, muște și țânțari. La efectuarea operațiunilor s-a utilizat un produs biocid avizat de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.
 
Dezinsecția completează celelalte operațiuni de curățenie și igienizare care trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul municipiului nostru.
❕Pe această cale, reamintim cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de dezinsecție a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți, subsolurile blocurilor.
 
Operațiunea de dezinsecție are rolul de a reduce populația de insecte dăunătoare iar eficiența ei este susținută prin repetarea tratamentelor la intervale de timp precise. Nerespectarea frecvenței duce la înmulțirea insectelor și face combaterea acestora mai greu de realizat.
 
Festivalul Verde la Turda este o campanie de mediu prin care se organizează acțiuni pentru protejarea mediului înconjurător, dar este și festivalul care ne aduce mai aproape unii de ceilalți așadar sperăm să veniti în sprijinul nostru prin respectarea acestor acțiuni.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Ursul a lovit, din nou, la Sandulesti

Tot mai dese sunt incursiunile ursilor in comunele din zona Turda - Campia Turzii. Dupa ce "Mos Martin" s-a plimbat in Sopor, Clapa, Viisoara, Campia...
%d bloggers like this: