spot_img
spot_img

 ”AMoS recrutează liceeni care vor să-și depășească limitele prin voluntariat!”

spot_img

Organizația AMoS – Alianța pentru Mobilitate Socială organizează o conferință de recrutare în cadrul proiectului „Erou în Devenire”, pentru toți liceenii din Turda și Câmpia Turzii care vor să profite la maximum de anii de liceu, prin implicare civică, începând cu această toamnă.

 

Erou în Devenire oferă șansa tuturor tinerilor de liceu din Comunitatea Urbană Arieș să devină voluntari, reușind astfel să dobândească competențe atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin contribuirea la implementarea de proiecte comunitare.

 

Odată cu începerea noului an școlar, cei de la AMoS au susținut activități interactive cu elevi din clasele a 9-a și a 10-a în liceele partenere, prin intermediul cărora aceștia au reușit să asimileze mai eficient conceptul de voluntariat și cu ce vine la pachet practicarea acestuia, încă de la o vârstă fragedă.

 

Câteva dintre beneficiile de care tinerii pot profita ca voluntari AMoS sunt programele de formare personală și profesională susținute de către experți, formându-și astfel competențe în design grafic, creare de pagini web, vânzări, copywriting, editare foto-video, muncă în echipă, comunicare eficientă, gestionarea timpului și al emoțiilor, persuasiune și multe altele. De asemenea, aceștia au șansa de a face parte dintr-un grup social calitativ, dornic de a face lumea un loc un pic mai bun prin fiecare proiect implementat. Un alt beneficiu este îmbogățirea CV-ului de angajare încă din adolescență, voluntariatul fiind o activitate recunoscută și încurajată la nivel național prin legea 78/2014, art. 2 (1) a voluntariatului.

 

Conferința va avea loc sâmbăta aceasta, 24 septembrie, în sala mare a Primăriei din Turda, începând cu ora 16:00.

 

Înscrie-te pe link-ul de mai jos și devino un erou pentru comunitatea ta, prin voluntariat!

 

https://forms.gle/BHTzayKfe9UcNezj7

 

Având un istoric de implicare în comunitate de mai bine de opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

 

Mulțumim liceelor partenere, Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Colegiul Tehnic, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda, Liceul Teoretic „Josika Miklos”, Primăriei Turda și Transportului Urban Public Turda pentru susținerea și sprijinul acordate în cadrul acestui proiect.

 

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele AMoS, urmărește pagina de Facebook

AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Bebelușii ar putea primi alocație DIN PRIMA ZI

Tu cât ai așteptat până ai primit alocația copilului...

De ce e bine să bei apă cu ghimbir in fiecare zi

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, însă el aduce...

Nutriționistul explică de ce brânza îngrașă mai mult decât carnea de porc

Share Nutriționiștii consideră că cine vrea să slăbească ar trebui...

Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de cavaler

Pentru felul în care coordonează activitatea Departamentului pentru Situații...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Elevi ai Scolii Gimnaziale Mihai Viteazu – prezenti la un cros caritabil

Sportul este îmbinarea perfectă între fizic, psihic și spirit!...

Parcurile de joaca din Campia Turzii – reabilitate de administratia locala

Izolarea publica, care se perpetueaza in aceasta perioada creeaza...

Se plimba beat prin Tureni

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei...
spot_img
spot_imgspot_img

Politia rutiera in actiune, la Lupsa si Ocolis

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost...

Cod PORTOCALIU de furtună în apropiere de Turda

Administrația Națională de Meteorologie a remis un avertisment cu Cod PORTOCALIU privind producerea de furtuni și vijelii. După cum puteți observa mai sus, avertismentul vizează...

Daciana Constantea – tânăra care ține sus stindardul muzicii din Câmpia Turzii

Daciana Constantea, talentata artististă de doar 14 ani din Câmpia Turzii, a câștigat încă două premii importante, în acest weekend, participând la competiția muzicală...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: