spot_img

Amalia Coroian, ALDE Campia Turzii: “Actuala administrație locală din Câmpia Turzii, a DISTRUS POSIBILITATEA DE JOACĂ A COPIILOR , aproape 4 ani de zile!”

Date:

Share post:

Au trecut aproape 4 ani din actualul mandat al primarului Dorin Lojigan și cu durere în suflet, constat că pentru unii dintre copiii noștri, au trecut anii în care se puteau bucura împreună cu BUNICII și PĂRINȚII lor de un spațiu de joacă modern și curat, mult dorit de ei.

Știm cu toții faptul că în zona SÂNCRAI s-a promis încă din campania trecută deschiderea unui parc de joacă … dar oamenii au rămas doar cu PROMISIUNEA !!!

Chiar dacă în ULTIMA PERIOADĂ DE TIMP au început să apără câteva părculețe de joacă renovate și modernizate în zona BLOCURILOR , de unde Primarul speră să obțină voturi mai multe, fiind o zonă mai populată, pentru mulți dintre copiii noștri acestea sunt tardive; 4 ani de zile înseamnă aproape toată copilăria și anii în care se joacă cel mai mult.

Am văzut de multe ori cum părinții acestor copii, INSISTAU actualei conduceri și primarului în funcție să li se ACORDE ȘI LOR POSIBILITATEA de a se bucura împreună cu copilașii lor de un părculeț de joacă, DAR CE SĂ VEZI ,în acea perioadă nu exista un INTERES real pentru ACTUALUL PRIMAR… fiindcă nu urmau ALEGERILE !!!

PRIORITAR atunci pentru Primar și CAMARILA PNL-ului era să organizeze ,,FESTIVALUL PEȘTELUI“.
Cu banii cheltuiți pe organizarea acestor festivaluri ( zeci de mii de EURO) se puteau moderniza TOATE PĂRCULEȚELE de joacă și chiar făcute altele NOI!

Au luat acum câteva KILOGRAME DE VOPSEA și au început să ,,renoveze” părculețele de joacă, să dea bine în poze poate … pentru că VIN ALEGERILE!!!

REGRET nespus de mult situația actuală , dar cred că cetățenii din Câmpia Turzii au înțeles pe deplin modul de funcționare al conducerii actuale … ULTIMELE 3 LUNI DE ZILE , dintr-un mandat de 4 ani.

Avem o șansă la alegerile ce vor urma! Haideți împreună să aducem BUCURIE ȘI FERICIRE ÎN INIMA COPILAȘILOR NOȘTRI!

Cum spune proverbul: ,,După plată și răsplată!“
Timpul schimbării a sosit!
TOTUL DEPINDE DE TINE !!!

Amalia Coroian, președinte Organizația de Tineret ALDE- Câmpia Turzii.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: