fbpx
HomeOPINIEEditorialAm fost, vreme de două săptămâni, președinte la Dreapta Liberală Câmpia Turzii...
spot_img
spot_img

Am fost, vreme de două săptămâni, președinte la Dreapta Liberală Câmpia Turzii … de-asta sunt convins că semnăturile lui Cataramă sunt FALSE

- Publicitate -
spot_img

„Este o decizie profund nelegală și am contestat-o deja la Curtea Constituțională. Este o decizie profund nelegală bazată pe aprecieri subiective și pe acest sistem, oricând, orice semnătură poate fi interpretată, poate fi contestată și oricând se pot lua decizii de eliminare a unui candidat pe criterii subiective care încalcă legea”, a declarat, sâmbătă, Viorel Cataramă, pentru Mediafax, după ce Biroul Electoral Central l-a trecut pe linie moartă în cursa pentru Cotroceni.

Acum, haideți să vă șochez: vreme de două săptămâni, din 29 noiembrie 2018, eu – Ovidiu Adrian Bucur – am fost președinte al organizației Dreapta Liberală Câmpia Turzii, având sarcina de a înființa organizația și de a o organiza în vederea înscrierii partidului în Tabelul Partidelor din România.

Am decis să mă retrag și să nu merg mai departe în acest partid, deoarece am realizat de unul singur faptul că nici Viorel Cataramă și nici partidul nu au niciun viitor.

În momentul în care i-am spus acest lucru lui Cataramă, acesta a luat foc.

Iar acum să vă spun de ce sunt sigur că acele 94 de mii de semnături contestate de BEC sunt, într-adevăr, false.

În primul rând, acest cvasi-partid politic NU ARE ORGANIZAȚII JUDEȚENE… are oameni care se ocupă de formarea acestor organizații, dar nu are organizații propriu-zise.

În ceea ce privește organizațiile locale, în județele Cluj, Mureș și Alba, există doar 3 organizații locale, la Târgu Mureș, Târnăveni și Sighișoara – asta ca să vă dau un exemplu.

În altă ordine de idei, pe durata strângerilor de semnături, m-am plimbat prin mai multe orașe și reședințe de județ din această țară și … NICĂIERI nu am găsit nici măcar un cortuleț mic al Dreptei Liberale.

Deci … de unde ar putea să provină semnăturile pentru candidatura lui Cataramă? Din cer nu cad, vă spun cinstit.

Și-acum, ca să vă convingeți că am acces la informațiile din interiorul Dreptei Liberale, iată ce mailuri primesc membri partidului de la președintele, Cataramă: „In vederea depunerii candidaturii Domnului Presedinte, Viorel Catarama, pentru alegerile prezidentiale care au loc anul acesta in data de 10 noiembrie, va rugam sa transmiteti listele cu semnaturi pana vineri, 13 septembrie 2019, catre sediul central DL, Strada Siriului Nr.74-76, Cod Postal: 014354, Sector 1, Bucuresti.

Social media

Va rugam sa va implicati in campania online!
Avem paginile de Facebook Viorel Catarama si Dreapta Liberala – DL, respectiv conturile de Instagram Viorel Catarama Romania si Dreapta Liberala unde va invitam sa comentati si sa distribuiti postarile. 
Totodata, va informam cu privire la grupul de Facebook Romania se schimba cu Viorel Catarama – un grup cu 574.000 persoane active – va rugam sa intrati in acest grup si sa postati/comentati/distribuiti.

 

Așadar, Viorel Cataramă poate să depună 10 cereri la 10 CCR-uri și tot fără izbândă va fi.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: