spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Am fost în teren, aşa cum trebuie să facă un primar, şi am văzut, din nou, dezastrul din oraş.

Am văzut, iar, un oraş efectiv blocat de lucrările dezorganizate, neterminate şi de o calitate sub orice critică, un trafic infernal în care cetăţenii pierd timp preţios pe care l-ar putea petrece în sânul familiei.


Nu mai există loc în Turda care să nu fie afectat de proasta gestionare a actualei administraţii, toate arterele sunt blocate de firme care execută lucrări fara o organizare de şantier, canale fără capac şi peste care s-au pus paleţi – un real pericol de accidentare pentru cetăţeni.
Cetăţenii cu care ne-am întâlnit ne susţin pentru că s-au săturat de batjocura la care sunt supuşi încontinuu de actuala administraţie şi ne-au spus că vor fi alături de noi pentru ca împreună, în 9 iunie, să-i trimitem acasă pe cei care ne ignoră zi de zi, care îşi bat joc permanent de noi în speranţa că vor mai câştiga ceva voturi pe ultima sută de metri.


Noi, împreună, toţi turdenii, putem aduce schimbarea la Turda, să ne luăm oraşul din mâinile lor şi să facem din Turda locul în care să te bucuri că trăieşti.

75% DINTRE TURDENI ÎȘI DORESC SCHIMBAREA !

Votează ADRIAN NAP, singurul contracandidat real CAPABIL sa facă SCHIMBAREA și UNICUL OPOZANT al actualului primar în Consiliu Local !

https://www.facebook.com/share/v/hvMcZfTddneHoe4m

CMF: 21240330

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img