fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAlocuțiune emoționantă rostită de Dorin Lojigan cu ocazia învestirii în funcție

Alocuțiune emoționantă rostită de Dorin Lojigan cu ocazia învestirii în funcție

- Advertisement -

Astăzi a fost un moment emoționant în viața primarului de la Câmpia Turzii. Pentru a doua oară în cariera politică, acesta a depus jurământul de învestire, în calitate de primar ales.

În fața prefectului, a subprefectului, a consilierilor locali și județeni, Lojigan a rostit următoarea alocuțiune:

Stimate domnule prefect,

Stimată doamnă subprefect,

Doamnelor și domnilor consilieri locali

Votul popular manifestat în 27 septembrie de către cetățenii Municipiului nostru se validează astăzi, prin depunerea jurământului de investire, atât de către primar, cât și de către consilierii locali.

Este un moment care marchează continuitatea proiectelor de dezvoltare din Câmpia Turzii și, totodată, munca noastră, a tuturor, în condiții de pandemie, indiferent de domeniul de activitate.

Domnule prefect, încă de la învestirea dumneavoastră în funcție, alături de doamna subprefect, ați demonstrat că sunteți un partener loial pentru municipiul nostru și sprijinul acordat a fost și este în concordanță cu viziunea noastă.

Iar pentru asta, vă mulțumesc, în numele locuitorilor Câmpiei Turzii, dumneavoastă și echipei pe care o coordonați la nivel județean.

Adresez totodată toată aprecierea domnilor consilieri județeni PNL, Cristian Haiduc și Drăghici Dumitru, care deși nu sunt prezenți în sală, din cauza situației epidemiologice și a restricțiilor cauzate de aceasta,  pentru că s-au luptat și au câștigat, proiecte de amploare pentru municipiul nostru.

Domnule viceprimar Sabin Ghemeș, cu speranța că în următoarea ședință de consiliu local veți obține voturile consilierilor locali, vă transmit că îmi doresc să continuăm împreună, ca prieteni și colegi! Sunt convins că veți fi același coechipier de încredere și responsabil, pentru interesele cetățenilor noștri.

Doamnelor și domnilor consilieri locali,

Vă îndemn pe toți să dăm dovadă de respect, față de noi înșine și față de munca pe care fiecare o desfășurăm în comunitate, dar și de determinare, pentru ca împreună să contribuim la dezvoltarea pe termen lung a Municipiului Câmpia Turzii.

Acum, în aceste vremuri dificile, cu atât mai mult, cooperarea, consensul și înțelepciunea, pot face diferența.

De astăzi, cu toții începem munca spre un țel comun: continuarea dezvoltării Municipiului Câmpia Turzii și alinierea acestuia  la standarde înalte de bunăstare și viață socială, precum alte orașe din România.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: