19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsAlin Tișe se laudă cu centre superbe de transplant, dar a uitat...

Alin Tișe se laudă cu centre superbe de transplant, dar a uitat de copiii bolnavi ai județului Cluj

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Au trecut 8 ani de când Alin Tișe, în funcția de președinte al Consiliului Județean, se lăuda că va construi un spital Monobloc pentru copii, în locul celor 3 sedii unde, actualmente, se tratează copiii bolnavi ai județuluiu Cluj.

De atunci și până acum, județul Cluj a beneficiat de fonduri europene, a investit în infrastructura medicală, a achiziționat aparatură, avem și un centru de transplant, însă copiii sunt tratați tot în niște clădiri vechi și infecte.

Inclusiv președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, se întreabă nedumerit, dacă Tișe se va ține de promisiunea construirii spitalului monobloc.

„ Salut interesul Consiliului Județean Cluj pentru susținerea și dezvoltarea domeniului medical din Cluj-Napoca și mai ales dacă vorbim de investiții în infrastructura medicală.


Însă, până la realizarea unor noi promisiuni, îi solicit domnului Tișe, dacă tot răspunde întrebărilor presei, la această oră, să precizeze când va construi SPITALUL MONOBLOC pentru COPII în Cluj-Napoca ? ”, a fost întrebarea publică remisă de Nasra chiar ieri.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: