27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăSănduleștiAlin Tișe dă explicații cu privire la DJ 103 G dintre Săndulești...

Alin Tișe dă explicații cu privire la DJ 103 G dintre Săndulești și Cheile Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce primarul comunei, Călin Fărgaciu, a prezentat un videoclip cu starea drumului și după ce cetățenii comunei au protestat împotriva Consiliului Județean, președintele forului de la Cluj, Alin Tișe, a prezentat o serie de explicații cu privire la motivele pentru care nu a fost încă asfaltat drumul care duce spre Cheile Turzii.

„Cunoaștem starea drumului și suntem preocupați să-l asfaltăm cât mai repede. Regretăm disconfortul creat locuitorilor comunei.

În ultimii doi ani am asfaltat peste 20 de km de drumuri care duc la Săndulești și Cheile Turzii, respectiv  DJ 103 G și DJ 107 L. A fost asfaltat inclusiv drumul aflat în intravilan și pe care exista în prealabil asfaltat.

Întârzierea asfaltării celor 4 km rămași, din care 800 m în interiorul localității, se datorează procedurii de licitație, care este în curs, pentru proiectare în vederea execuției lucrărilor. Porțiunea aceasta rămasă fiind drum de pământ nu poate intra în categoria întreținere curentă în contextul respectării normativelor și metodologiei.

În egală măsură condamnăm ferm poziția primarului PSD și a conducerii PSD Cluj care cunosc situația și care folosesc astfel de pretexte pentru campanie electorală.

Este regretabil ca în astfel de modalități să-ți faci campanie electorală, însușindu-ți în același timp, fără nici un merit, lucrările de asfaltare făcute până acum de Consiliul Județean Cluj spre și înspre comuna Săndulești.”, a spus Tișe.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: