fbpx
spot_img
HomeInedit, curiozități și listeAlin Sălăjean se întoarce la „Survivor”

Alin Sălăjean se întoarce la „Survivor”

- Advertisement -

La mai bine de 4 luni de când o accidentare la coloana vertebrală l-a forțat să se retragă, prea devreme, prea injust, din competiția „Survivor România”, pe care – efectiv a dominat-o, războinicul, Alin Sălăjean, se întoarce în Republica Dominicană.

Acesta va fi prezent la gala finală a competiției „Survivor România”, care va avea loc în data de 10 iulie 2021, ora 20:00, în direct pe postul de televiziune, Kanal D.

În această dimineață, Sălăjean a plecat de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca și, alături de alți 39 de foști competitori din emisiune, va asista la momentul în care se va decide câștigătorul sezonului secund al celui mai urmărit reality show din România.

Vă reamintim că, în acest moment, doar 4 concurenți mai sunt în lupta pentru titlul de „Survivor România” și anume, Zannidache Hubert Edmond, Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Maria Chițu, după ce – în emisiunea de ieri – Elena Marin a fost eliminată din emisiune.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mihai Seplecan strigă din toți rărunchii: „SUNT NEVINOVAT!”

0
Ieri a avut loc un nou termen în dosarul în care fostul președinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan, este judecat pentru uz de fals...

Comentarii

%d bloggers like this: