27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din LudușAlin Coman, PNL Luduș: „E foarte simplu sa iei 2 afise de...

Alin Coman, PNL Luduș: „E foarte simplu sa iei 2 afise de pe alte panouri sa le lipesti sa faci 2 poze si sa scrii un articol de 2 lei” – hai nu zău!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ca urmare a articolului publicat de RefleqtMedia în care evidențiam lăcomia politică de care dă dovadă PNL Luduș, publicându-și afișele electorale peste tot pe unde pot, președintele formațiunii politice ne-a adus perdaful din titlu.

Pentru că RefleqtMedia nu scrie decât adevărul, nu manipulează știrile și nu scrie articole decât de 7 stele, am făcut o vizită nouă la Luduș, în care am descoperit o nouă ilegalitate comisă de poartidul condus de Alin Coman.

Astfel, pe strada Rândunelelor, în imediata vecinătate a Supermarketului RoDacia, liberalii lui Coman, cel neprihănit și fără de cusur, au postat alte două afișe, pe geamurile unui magazin.

Da, știm, pe spațiul privat facem ce vrem, doar că respectivele afișe nu erau postate în interiorul magazinului, ci pe geamul exterior, în neconcordanță cu legea electorală.

Așadar, după cum reiese din fotografie, PNL Luduș este într-o campanie lacomă și disperată de recuperare de capital politic.

Totuși, avem îndoieli majore că vor reuși acest lucru cu murdării aruncate înspre presă și cu încălcări ale legii, dar fiecare face cum vrea.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: