spot_img

Alin Coman, PNL Luduș: „Într-o administratie unde costurile de functionare si salariale depasesc incasarile, cred ca trebuie sa ridice niste semne de intrebare.”

Date:

Share post:

În această săptămână, proaspătul vicepreședinte al PNL Mureș și liderul local al PNL Luduș, Alin Coman, ne-a acordat un interviu. Subiectul acestei discuții a fost atât direcția înspre care se îndreaptă partidul liberalilor, dar și status-quo-ul orașului Luduș. Lectură plăcută!

R: Sunteți vicepreședintele PNL Mureș, ce responsabilități vin odată cu această funcție?

A.C.: Mi-am depus candidatura pentru functia de vicepresedinte cu gandul la Ludus si zona Câmpiei Mureșene. Consider ca este o zona de interes regional cu posibilitate de dezvoltare in domeniul agricol, mai ales ca in vecinatatea noastra se afla nodul Autostrazii Transilvania.

R: Cum credeți că se va poziționa organizația în contextul noilor dezvăluiri care-l vizează pe Florin Cîțu?

A.C.: Ca si la alegerile  judetene ,organizatia Ludus are liberatea de a-si exprima optiunea democratic. Cred ca domnul Premier ar fi trebuit sa faca cunoscute faptele respective inainte de a fi numit in functie,dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l marginalizam si sa nu-i oferim sprijin.Trebuie sa tinem cont ca anul trecut, a gestionat bine Ministerul Finantelor Publice intr-un an deloc usor.

R: Considerați că direcția în care se îndreaptă Orașul Luduș este una bună sau îngrijorătoare? Argumentați!

A.C.: Într-o administratie unde costurile de functionare si salariale depasesc incasarile, cred ca trebuie sa ridice niste semne de intrebare.

R: Cum credeți că va influența Ciprian Dobre rezultatele electorale ale PNL Mureș din viitor?

A.C.: Actualul presedinte, domnul Ciprian Dobre trebuie sa faca un apel la unitate, sa acorde atentie în egală masura tuturor organizatiilor si sa gaseasca forta de a negocia anumite aliante. Stim prea bine ca electoratul PSD si UDMR este un electorat disciplinat si consecvent. Atat timp cat electoratul de dreapta se imparte la 5-6 candidati, intr-un singur tur de alegeri va fi foarte greu ca PNL sa se impuna in fata adversarilor politici.

R: Intenționați să colaborați cu președintele sau vă mențineți loialitatea față de Cristian Chirteș?

A.C.: loialitatea mea si a echipei este fata de PNL. Am colaborat bine cu domnul senator Cristian Chirtes, am avut parte de tot sprijinul de care am avut nevoie. Cristian Chirtes este senator PNL de Mures, face parte din BPJ Mures si cred ca va pune umarul in continuare. Domnul Ciprian Dobre este presedintele PNL Mures si sunt convins ca vom avea parte de acelasi sprijin, pana la urma suntem o mare familie PNL.

R: Care credeți că sunt cele mai mari provocări cu care se confruntă, acum, orașul Luduș?

A.C.: Ludusul are nevoie de mai multa viziune pe termen lung. Avem nevoie de o a doua cale de acces peste raul Mures, un pod rutier in zona industriala. Acest fapt pune frana dezvoltarii economice a orasului, deoarece fiind doar o singura cale de traversare prin oras este foarte greu atat pentru cetatenii sa accepte traficul greu prin oras cat si faptul ca in eventualitatea unor probleme la podul actual am ramane izolati, tinand cont ca pompierii si institutiile spitalicesti sunt in cealalta parte a orasului. Cred ca ar trebui revizuite costurile cu angajatii, digitalizare si eficientizare a unor servicii.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Accident GRAV la Luduș – o femeie a fost rănită grav

Un grav accident rutier s-a produs în această seară...

Accident lângă Luduș

Pompieriii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș, îmrepună...
%d bloggers like this: