fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAlexandru Toth - secretar general, ALDE: „Propun utilizarea celor 40.000 de...
spot_img
spot_img

Alexandru Toth – secretar general, ALDE: „Propun utilizarea celor 40.000 de euro de la Festivalul Peștelui pentru…” – vezi în articol

- Publicitate -
spot_img

Având în vedere discuțiile, acuzațiile lansate și controversa legată de cea de-a doua ediție a evenimentului „Festivalul Peștelui”, secretarul general ALDE Câmpia Turzii, Alexandru Toth, a contactat redacția RefleqtMedia pentru a exprima un punct de vedere atât personal, cât și al partidului, vis-a-vis de utilizarea banilor prevăzuți în bugetul festivalului.

„Având în vedere suspiciunile privind utilizarea acestor fonduri cu scop strict electoral, dar și având în vedere importanța și utilitatea minoră pe care acest festival o reprezintă, propun să se folosească acea sumă de 40.000 de euro în vederea reabilitării complete a Sălii de Sport a Liceului Teoretic Pavel Dan. 

Eu sunt membru în Consiliul de Administrație al Liceului, am copii care învață la acest liceu și știu condițiile sub-umane în care copiii noștri sunt forțați să efectueze cursurile de educație fizică. Acea sală nu a mai fost renovată de multă vreme, iar acest lucru se vede în calitatea mobilierului, în dotarea băilor și a vestiarelor.

Tocmai din acest motiv, consider că este mai multă nevoie de bani pentru educație și pregătirea sportivă a copiilor noștri, decât pentru un festival asupra căruia deja planează suspiciunea că ar fi o campanie electorală mascată”, a declarat Toth.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: