fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiAlerta de calatorie pentru o tara intens frecventata de ghiriseni

Alerta de calatorie pentru o tara intens frecventata de ghiriseni

spot_img

Ministerul Roman al Afacerilor Externe a remis, ieri, o alerta de calatorie pentru o tara foarte frecventata de cetatenii din Campia Turzii.

Este vorba despre Austria, tara care se confrunta cu o greva feroviara, care va paraliza circulatia.

Aproximativ 5.000 de trenuri îşi vor înceta circulaţia pe tot teritoriul Austriei, urmând a fi perturbată şi circulaţia feroviară transfrontalieră, precum şi cea de noapte, informează duminică MAE.

Sunt posibile anulări de curse feroviare şi în data de 29 noiembrie, mai arată sursa citată. În acest context, se anticipează perturbări serioase ale circulaţiei în transportul public.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să consulte orarul feroviar din R. Austria, accesând: https://www.oebb.at/de/neuigkeiten/streikankuendigung şi https://fahrplan.oebb.at/webapp/#!P|TP!histId|0!histKey|H785759 . Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în R. Austria: 004315032465; 004315052381; 004312309510 şi 004315051627 (tarif local Austria), apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: