fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAlegeri interne fără surprize la PNL Câmpia Turzii

Alegeri interne fără surprize la PNL Câmpia Turzii

- Advertisement -

Ieri după-amiază, într-un cadru festiv, PNL Câmpia Turzii și-a ales noua structură de conducere, care va guverna destinele partidului pentru următorii ani.

Departe de ochii presei (care nu a fost invitată la eveniment), liberalii au ales democratic și liber – zic ei, o structură de conducere în care nu se regăsește nici un nume surpriză, cu excepția celui al doamnei subprefect, Irina Munteanu.

Ieri, 25 iunie 2021, organizația PNL Câmpia Turzii și-a ales în cadrul Adunării generale, noua structură de conducere în prezența domnului Daniel BUDA- președinte PNL Cluj, domnului Emil BOC – primarul municipiului Cluj Napoca, Irina MUNTEANU – subprefectul județului Cluj, Cristian HAIDUC – subsecretar de stat în ministerul Dezvoltării, Sorin MOLDOVAN și Sabin SĂRMAȘ – deputați, Maria FORNA – președinte TNL Cluj, Dumitru DRĂGHICI și Cristian CIUTA – consilieri județeni.

Votul democratic al membrilor prezenți a confirmat rolul de lider al lui Dorin Lojigan, care alături de noua echipa va continua sa rămână un pol de stabilitate în zona.

Unul dintre angajamentele noii echipe liberale este acela de reprezenta interesele comunității și de a continua efortul dezvoltării durabile. “Orice tip de alegeri este pentru noi un moment delicat, dar important. PNL Câmpia Turzii a trecut încă o dată examenul de maturitate specific oricărei organizații. Urez succes noii echipe, a declarat primarul Dorin Nicolae Lojigan.

Componența noului Birou Politic Municipal este următoarea:

 

PREȘEDINTE: LOJIGAN DORIN NICOLAE

 

VICEPREȘEDINȚI: DRĂGHICI DUMITRU

                                     GHEMEȘ SABIN MARCEL

                                     HAIDUC IOAN CRISTIAN

                                     KACZKA GEORGIANA CRISTINA

                                     MORAR MARIAN

                                     MUNTEANU IRINA

                                     SOCACIU ALEXANDRU

                                     VARODI IOAN

 

MEMBRII: CRIHĂLMEANU CALIN

                     DAN CRISTIAN

                     GOIA RADU

                      IURIAN MIHAI

RENDES SERGIU

                      RUSU TEOFIL

                      STANILA GHEORGE

                      VĂSIE CĂTĂLIN

 

SECRETAR/TREZORIER: OTVOS EDGAR”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, de Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii.

Dintre liberalii aleși în structura de conducere a organizației din Câmpia Turzii, doar o persoană, respectiv Gheorghe Stănilă, activează în mediul privat, fără a avea vreo legătură fie cu vreo instituție a statului, fie cu vreo societate cu capital de la Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Relaxarea masurilor de izolare – ce si cand?

0
Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor propuneri referitoare la eventuale măsuri de relaxare a restricțiilor instituite pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus...

Comentarii

%d bloggers like this: