spot_img

ALDE Câmpia Turzii: „Se dorește desființarea secției de fotbal a CSM-ului?”

Date:

Share post:

Ieri seară, organizația ALDE Câmpia Turzii a avut o atitudine tăioasă vis-a-vis de intenția lui Viorel Crișan, președintele CSM Câmpia Turzii, de a retrage echipele de fotbal din campionatul județean.

„Domnul profesor universitar Popovici Cornel, Vicepresedinte ALDE Campia Turzii- educatie si sport, trage un semnal de alarma privind situatia sportului din municipiul nostru, si in mod special al fotbalului.

Urmarind declaratia presedintelui C.S.M., total iresponsabila, privind retragerea echipei de fotbal seniori din campionat, ne punem intrebarea fireasca de altfel, ca si orice suporter, “Ce se doreste?”. Sa se renunte la traditie (fotbalul facand istorie in Campia Turzii, atat ca performanta, cat si mai ales ca fotbalisti promovati) si sa se organizeze grupe de copii, dupa modelul celorlalte sectii din CSM, care de la infiintare, dupa 9 ani, inca nu au finalizat selectia( exceptie, echipa de popice si volei senior)?

Organizatia ALDE Campia Turzii solicita principalului sponsor, Primaria Campia Turzii, sa efectueze de urgenta o analiza privind modul in care actuala conducere tehnica si administrativa si-a indeplinit sarcinile in ultimii 3 ani, ajungandu-se in aceasta situatie disperata, sa retraga echipa, practic desfiintarea fotbalului de performanta in municipiul Campia Turzii.
Se pune o intrebare fireasca?

Unde era fotbalul din Campia Turzii daca se pastra nucleul echipei de juniori, campioana nationala, impreuna cu antrenorul?

Vom reveni!”, au declarat cei de la ALDE.

Ceea ce este interesant, însă, e faptul că deși a anunțat că va retrage echipa din campionat și că va convoca Adunarea Generală a Asociaților în acest sens, până la acest moment, Viorel Crișan nu a făcut nimic.

De altfel, Dorin Lojigan declarase pentru RefleqtMedia că „se îndoiește” de faptul că echipa CSM-ului va fi retrasă din campionat.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: