fbpx
HomeDEZVĂLUIRIAici s-a ajuns - copiii sunt bătuți chiar și în Spitalul de...
spot_img
spot_img

Aici s-a ajuns – copiii sunt bătuți chiar și în Spitalul de Pediatrie Cluj

- Publicitate -
spot_img

Moartea micuțului, Luca, din Cluj Napoca, a scos la iveală o adevărată tragedie a poporului român – violența asupra copiilor este manifestată inclusiv în spitale.

Acest fapt a fost dezvăluit de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Din nou la spital…Aviz parintilor !!!

Neșansa a făcut ca pentru a nu-știu-câta oară să mă aflu din nou în spital cu băiețelul meu..Dar nu despre el voi vorbi acum, ci despre copiii maltratați, abuzați emoțional și fizic de către propriii părinți sau bunici.

Am asistat ieri la o scenă desprinsă parcă din reportajele înfiorătoare despre orfelinatele comuniste. O bunică isterică își critica și amenința nepoțelul (în jur de 4 ani) în fiecare moment, chiar și atunci când acesta îi declara cu ochii în lacrimi: “Buni, te iubesc! Tu mă iubești?” 

Bunica îi răspundea ostil, cu îmbrânceli și palme, înghesuindu-l în perete, în timp ce ea își făcea loc comod lângă el, în pat. Totodată, își amenința nepotul că îl abandonează în spital și că nu mai vine după el.

Un alt episod de o violență extremă este cel în care o mamă își lovește fetița de 1 an cu o furie de nedescris. Apoi o duce lângă geam și o amenință că o aruncă pe fereastră. O izbește cu toată forța în pat și îi mai dă și câteva palme suplimentar. 

De doi ani și jumătate, de când viața mea și a copilului meu se petrece mai mult pe scena cruntă a spitalelor, nu mi-a fost dat să văd așa ceva. 

Am alertat autoritățile spitalului și sper, din suflet, să se facă ceva în acest sens, poate ar fi utilă o mai bună colaborare cu Protecția Copilului, psihologi, consilieri familiali, astfel încât genul acesta de atrocități să nu mai existe.

Aviz părinților aflați cu copiii în spitale! Când întâlniți astfel de situații nu le ignorați! Anunțati medicii să ia masuri de siguranță pentru respectarea drepturilor copiilor!”

Mesaj Facebook din data de 9 iunie postat de mama unui copil bolnav care a asistat la aceste atrocități!”, a spus deputatul de Cluj.

Întrebarea care se pune în toată această problemă este … ce fac instituțiile statului? Ce fac asistenții sociali și de ce nu se sesizează nimeni? 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: