spot_img

After-school, din fonduri europene, la Tureni

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Pentru că ne dorim să le asigurăm copiilor din comuna noastră toate șansele unei dezvoltări mentale și morale de excepție, Școala Gimnazială Tureni se numără printre unitățile școlare aprobate spre finanțare prin Programul Național de Reziliență și Redresare.
 
Astfel, cu banii obținuți prin PNRR, vom dezvolta un sistem after-school (școală după școală), care va funcționa atât în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Tureni, cât și la Căminul Cultural Tureni.
 
În cadrul acestui program, finanțat 100% din bani europeni, elevii școlii vor putea să-și facă temele într-un cadru organizat, sub supravegherea unui profesor. De asemenea, elevii beneficiari ai programului de after-school vor primi o masă caldă, asigurată – de asemenea – prin acest program.
 
Acest program constituie și o facilitate pentru părinți, întrucât aceștia nu vor mai fi nevoiți să găsească persoane care să-i îngrijească pe copii, acasă, după orele de școală.
 
„În orașe, programele after-school și-au dovedit eficiența, contribuind atât la dezvoltarea copiilor, la creșterea capacității lor de învățare, cât și la siguranța acestora. Un copil care este la after-school este un copil în siguranță, într-un cadru organizat, sub supravegherea unui dascăl”, declară Elena Daniela Mănăilă, primarul comunei Tureni.
 
Biroul de presă al comunei Tureni

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

O mână de voluntari și-au petrecut ziua de 1 mai curățând Miceștiul de gunoaie!

Nu i-a obligat nimeni, dar Primăria și Consiliul Local Tureni i-a susținut din plin... așa au reușit o...

Primăria Tureni: Iluminatul public trece la alt nivel, în Tureni şi Mărtineşti

Siguranța rutieră și asigurarea unui climat de securitate publică reprezintă obiective majore pentru administrația publică locală a comunei...

Primarul comunei Tureni, prezent și speaker la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

În perioada 20-23 martie 2022, la București a avut loc reuniunea anuală a Adunării Generale a Asociației Comunelor...

Accident intre Tureni si Turda

Un autoturism s-a rasturnat intre Tureni si Turda. La fata locului intervin pompierii, insotiti de un echipaj SMURD. Vom reveni...
spot_img

Bătaie „a la Cluj” – 9 francezi s-au smardoit în față la After Eight

În noaptea de joi spre vineri, în fața celui mai cunoscut club de noapte din Cluj, nouă francezi, femei și bărbați, s-au luat la...
%d bloggers like this: