spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Adrian Soporan se implică pentru susținerea campionului, Iosif Bândulă!

Dublul campion național de juniori, Iosif Bândulă, vrea să se bată, la Brăilă, pentru al treilea titlu național … dar (vechea problemă a boxului amator) nu are bani.

Ei bine, maestrul de ceremonii, Adrian Soporan, a decis să-l ajute și a declanșat o colectă pentru susținerea demersului tânărului sportiv.

„Lângă mine îl am pe dublu campionul național la juniori, Iosif Bandula! Tot în același cadru este și antrenorul său Edmund Dandoczi. Ei bine, acești oameni trebuie să participe la Campionatul Național de Juniori din Brăila, perioada 7 – 12 noiembrie! O mare oportunitate pentru tânărul pugilist să câștige cel de-al treilea titlu de campion național și să scrie o filă mare de istorie pentru Câmpia Turzii. Rugămintea mea pentru toți cei care sunt oameni de bună credință și care vor să ajute financiar această participare, să îmi scrie în privat! Suma nu este astronomică, însă fiecare leu contează! Mulțumesc anticipat!”, a scris Soporan pe contul său personal de facebook.

RefleqtMedia se alătură demersului inițiat de Adrian Soporan!

Toate societățile comerciale care fac o donație de minim 300 de lei pentru Iosif Bândulă și AGM RingBox Câmpia Turzii primesc din partea noastră TREI LUNI de publicitate GRATUITĂ!

Tot ce trebuie să faceți este să faceți dovada că îl sponsorizați pe Bândulă sau că susțineți clubul AGM RingBox.

#AlaturiDeCampionulNostru

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img