spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Adrian Mischian și Avram Gal propun finanțarea lucrărilor de la Școala Avram Iancu din bugetul local

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, consilierul local PMP de la Câmpia Turzii, Adrian Mischian, a oferit o soluție viabilă, prin care să se rezolve problema de la Școala Avram Iancu.

„ In calitate de consilier local din partea PMP Câmpia Turzii, solicit finanțarea proiectului de la Școala Avram Iancu de la bugetul local, la fel cum s-a găsit finanțare și pentru alte investiții: 2.185.000 lei ( peste 21 de miliarde vechi) pentru camere de luat vederi, 7.831.000 lei (peste 78 de miliarde vechi!!!) pentru cofinantarea proiectului de investiții din zona de agrement Trei Lacuri, 70.000 lei (700 de milioane vechi) pentru un radar mobil și exemplele ar putea continua. Sper că va exista bunăvoință în acest sens din partea executivului și nu va fi anul în care PNL se va rezuma la a arunca întreaga responsabilitate a lipsei banilor pentru investiții, asupra proastei guvernări PSD-ALDE. ”, a spus Mischian.

Având în vedere că luni, 4 martie, este programată o întâlnire de consultări între liderii politici din Consiliul Local, este de așteptat ca PMP să susțină propunerea lui Mischian și poate să o transforme într-un amendament la proiectul de buget pe 2019.

Dar Mischian nu a fost singurul care s-a exprimar pe acest subiect.

Liderul ALDE, Avram Gal, a propus dărâmarea completă a centralei în care urmau să fie amenajate clase și construirea unei clădiri noi, în care să funcționeze activitatea de after-school.

spot_img
spot_img
spot_img