27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIAdrian Mischian se compromite politic - vezi de ce

Adrian Mischian se compromite politic – vezi de ce

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Se vede de la o posta faptul ca Adrian Mischian este liderul “de facto” al PMP Campia Turzii

Iar faptul ca Mischian este la butoane se traduce si in strategia PMP.

Bunaoara, dupa ce a ramas doar cu varianta basista pentru a-si continua cariera politica, Mischian si-a dat seama ca are nevoie de voturi, pe principiul “multi sa fie, nu conteaza de unde”.

Asa se face ca, in echipa sa politica a cooptat un fost consilier local, al carui permis de conducere a fost suspendat, a doua oara in patru ani, pentru conducere sub influenta alcoolului.

“Aduce voturi”, a fost replica unui alt PMP-ist cand l-am intrebat de ce a fost cooptat respectivul personaj controversat in partid.

Dar, despre cine este vorba? Pai despre un consilier ramas celebru dupa ce, intr-o sedinta de consiliu local a folosit expresia “Ba, tu ai probleme la mansarda?!”

Daca nu ati recunoscut individul va mai dam un indiciu: inainte de alegerile din 2016 s-a inscris in cursa electorala drept presedinte al Blocului Unitatii Nationale, avand pe listele de consilieri un personaj si mai controversat, care inainte de Revolutie a stat 10 ani la inchisoare pentru omor.

Nu va mai spunem altceva, lasandu’va sa ghiciti la cine ne referim, dar spunem doar ca prin aceasta strategie, Adrian Mischian va reusi, fara discutie, sa puna PMP-ul in cap si sa distruga tot ce altii s-au chinuit sa construiasca in 2016.

BRAVO!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: