7 C
Turda
Sunday, September 25, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăBăișoaraAdrian Jișa îl bate la funduleț pe europarlamentarul, Daniel Buda - „nu...

Adrian Jișa îl bate la funduleț pe europarlamentarul, Daniel Buda – „nu sunteți în stare să gestionați 20 de km de drum județean”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce europarlamentarul și președintele PDL(haha) Cluj, Daniel Buda, a ieșit pe rețelele de socializare pentru a beșteli guvernul din cauza faptului că avem cele mai proaste rețele rutiere și feroviare din Europa, viitorul primar al comunei Băișoara, Adrian Jișa, i-a dat liberalului o replică pe măsură.

„Nu domnule Daniel Buda, dumnevoastră vă bateți joc de 4 comune, #Săvădisla#Băișoara#Iara#Valea_Ierii, inclusiv încă de câteva mii de turiști care vizitează Stațiunea Muntele Băișorii.
Nu sunteți capabili sa gestionați/administrați 20 de km de drum județean spre cea mai importantă destinație a județului Cluj dar aveți “soluții pentru țară”, a spus viitorul primar al Băișorii.

Adrian Jișa face parte din aripa tânără a social-democraților clujeni care, dacă ar primi vot de încredere din partea cetățenilor, ar putea revoluționa județul.

Vorbim despre tineri inteligenți, capabili și bine pregătiți, care nu stau după sinecuri, n-au trecut comunist și nu ezită să „sară la gâtul” demagogilor.

Cât îl privește pe Buda, acesta este chezașul principal al președintelui CJ Cluj, Alin Păunel Tișe, care tratează cu superficialitate situația drumurilor județene.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: