fbpx
spot_img
spot_img

Adrian Bucur, vicepreședinte ACS Arieșul Mihai Viteazu, după egalul de la Iclod: „Cu puțină șansă puteam învinge, valoric am fost peste ei”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

În epilogul etapei a III-a din Liga a 4-a la fotbal, județul Cluj, ACS Arieșul Mihai Viteazu a reușit un rezultat de egalitate, împotriva formației Supporter 2.0 Cluj Napoca, într-un meci disputat la Iclod.

- Advertisement -
- Advertisement -

Formația din Mihai Viteazu, cu mai mulți jucători absenți, a reușit să deschidă scorul rapid, în minutul 4, prin reușita lui Sergiu Mărginean.

Însă, la 5 minute după pauză, printr-un „penalty” acordat lejer de arbitrul, Andrei Stupinean, formația Supporter 2.0 Cluj Napoca a egalat.

După meci, vicepreședintele clubului din Mihai Viteazu ne-a spus câteva cuvinte.

„A fost un meci frumos, pe care l-am dominat. Cu puțin noroc puteam chiar să câștigăm, însă clujenii au egalat doar datorită penalty-ului. Ne concentrăm pe partida de etapa viitoare”; a spus Bucur.

Etapa viitoare, ACS Arieșul Mihai Viteazu joacă „acasă”, împotriva formației Atletic Olimpia Gherla, care a făcut instrucție, 4-1, cu ACS Unirea Tritenii de Jos.

După acest meci, ACS Arieșul se află pe locul 7 în Liga a 4-a Cluj, cu 4 puncte, la 3 puncte de liderul, Victoria Viișoara.

ACS Unirea Triteni ocupă poziția a 11-a, cu 3 puncte.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: