spot_img
spot_img

Adrian Antal, ce naiba faci cu spitalul nostru? ÎNCĂ 2 MEDICI AU DEMISIONAT!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

După ce drama expusă de medicul, Lehel Csergo, a devenit subiect în presa națională și după ce Dorin Lojigan efectiv a mințit în presă, spunând că medicii de la Câmpia Turzii nu au vrut să deschidă secție Covid-19 la Spitalul „Dr. Cornel Igna” lucrurile au început să se precipite în mod incredibil.

Asistentele de pe secția Interne a spitalului au transmis o scrisoare deschisă prin care-și manifestă susținerea față de medicul, Lehel Csergo, dar asta nu este tot.

Sursele RefleqtMedia au aflat că astăzi și-au depus demisia încă două doctorițe de pe aceeași secție.

Practic, secția Interne, care tratează și afecțiuni cardiovasculare, pulmonare, dar și pacienții pozitivi cu Sars-Cov-2, a rămas pe mâna a DOAR DOI DOCTORI!

Gărzile NU MAI POT FI ASIGURATE, iar soarta bolnavilor atârnă de un fir de ață!

Vă reamintim că primarul Câmpiei Turzii i-a acuzat grav pe medicii din oraș, spunând că aceștia s-au opus deciziei de a se deschide secție Covid-19, fapt care a fost demontat atât de medicul, Lehel Csergo, cât și de asistentele medicale.

„Nici vorbă de așa ceva! Primarul nu a vrut să deschidă secție Covid-19 ca să nu trebuiască să închidă Camera de Gardă și să mute urgențele la Turda”, ne-a confesat o asistentă din spital.

„Eu nu puteam să refuz deschiderea unei secții. Eu nu sunt manager. Cât privește fuga de Covid-19, niciodată nu am fugit și nu mi-a fost frică”, a declarat Lehel Csergo.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Dosar penal pentru ucidere din culpa la Spitalul Municipal Turda

A fost scandal, in aceasta dimineata, la Turda, dupa ce un barbat in varsra de 58 de ani a murit pe salvare, in drum...
%d bloggers like this: