spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Administrația Lojigan – „șefi” la asfaltări! Cifre impresionante!

În ultimele patru săptămâni, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a încheiat sau este foarte aproape să încheie asfaltări pe nu mai puțin de 4 străzi foarte importante pentru oraș.

Strada Tudor Vladimirescu, strada Băii, strada Andrei Mureșanu și strada Avram Iancu sunt nu doar alternative de trafic, dar și artere care duc către diverse zone importante ale Municipiului Câmpia Turzii.

„Continuăm demersurile pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur în Câmpia Turzii. Tronsonul 2 al străzii Avram Iancu, dintre Spital  si fosta pasarelă de traversare către cartierul Șarât, a fost asfaltat. Odată cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, strada Avram Iancu este circulabilă, în condiții optime, pe toată suprafața ei. Prin finalizarea acestei străzi, traficul din zonă va fi mult degrevat, acum existând două căi de rulare atât spre Gară, cât și spre Spital. Continuăm demersurile pentru un oraș accesibil, ecologic și atractiv!”. a transmis Primăria Câmpia Turzii, despre strada Avram Iancu, în urmă cu două zile.

Pe de altă parte, edilul Municipiului – Dorin Lojigan – a dezvăluit o statistică cel puțin impresionantă. În mandatul 2020-2024 s-a turnat cu 30% mai mult asfalt decât în mandatele tuturor primarilor dintre 1990 și 2016.

În această perioadă de patru ani, s-a turnat cu 30% mai mult asfalt comparativ cu totalul asfaltărilor din toate mandatele de primar care au precedat această administrație. Această realizare excepțională demonstrează angajamentul constant al primarului Dorin Lojigan față de dezvoltarea infrastructurii locale și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Această performanță remarcabilă nu se rezumă doar la cantitatea impresionantă de asfalt turnat, ci și la strategia inovatoare implementată pentru gestionarea proiectelor de infrastructură. Echipa administrativă condusă de primarul Lojigan a adoptat practici eficiente, accelerând procesele de licitație și execuție a lucrărilor pentru a asigura finalizarea proiectelor în timp util.

Prin investiții masive în modernizarea străzilor, Municipiul Câmpia Turzii nu numai că își îmbunătățește aspectul urban, dar și facilitează accesul la servicii esențiale și sprijină dezvoltarea economică a comunității. Această abordare proactivă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor și întărește poziția municipiului ca lider în domeniul infrastructurii în regiune.

Primarul Dorin Lojigan, recunoscut acum ca un pionier al asfaltării, a subliniat importanța investițiilor în infrastructură pentru progresul orașului. „Asfaltarea reprezintă nu doar o necesitate practică, ci și o expresie a respectului față de comunitatea noastră. Orașul nostru merită să ofere locuitorilor săi condiții optime de trai, iar o infrastructură modernă este esențială pentru atingerea acestui obiectiv,” a declarat primarul Lojigan în cadrul unei conferințe de presă.

Rezultatele remarcabile obținute în domeniul asfaltării consolidează poziția Municipiului Câmpia Turzii ca un exemplu de excelență în administrația locală, oferind o perspectivă promițătoare asupra direcției pe care orașul o urmează sub conducerea dedicată a primarului Dorin Lojigan.

De altfel, în materie de perspectivă, nu doar cele 18.5 milioane de lei asigurate pentru asfaltarea a 12 străzi din oraș constituie un factor major, ci și cele două proiecte de mobilitate urbană pe care Câmpia Turzii a solicitat finanțare pe programul operațional 2021-2027.

Dacă vor primi finanțare și pe acele proiecte, tot sectorul de drum național care străbate Câmpia Turzii de la Agrosel, până la Hotel A3 va fi reabilitat și dotat cu benzi dedicate autobuzelor și piste pentru biciclete.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img