spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Adina MARINCA – Noua președintă a OFSD Câmpia Turzii

O femeie puternică, având o carieră strălucită în domeniul juridic, și-a asumat cu pasiune și curaj rolul de lider.


Avocata Adina Marinca a fost aleasă Președintă a Organizației de Femei a Partidului Social Democrat (PSD) din Câmpia Turzii, printr-un vot asumat de femeile social democrate, ieri, pe 19 septembrie 2023.

Noua președintă, un adevărat exemplu de determinare și dinamism, este cunoscută în comunitate pentru zelul ei și dedicarea față de cauza femeilor și a comunității locale. Cu o carieră de succes în avocatură și o viziune clară pentru viitor, Adina Marinca aduce o nouă energie și determinare la conducerea Organizației de Femei a PSD Câmpia Turzii.

Obiective ambițioase pentru un viitor mai bun:

1.Femei puternice, comunitate puternică: Adina Marinca urmărește să inspire și să încurajeze femeile din Câmpia Turzii să devină lideri puternici și să se implice activ în dezvoltarea comunității.

2.Victoria PSD Câmpia Turzii în 2024: Cu un angajament ferm față de partid, Adina Marinca se angajează să contribuie la succesul PSD Câmpia Turzii în alegerile locale din 2024 și să aducă schimbări pozitive în oraș.

3.Promovarea parității de gen: Președinta OFSD va pleda pentru paritatea de gen în politică, susținând participarea femeilor în procesul decizional și în funcțiile publice de conducere.

Cu un entuziasm contagios și o abordare dinamică, doamna Marinca este o lideră care inspiră și îndeamnă la acțiune. Cu ea la conducerea Organizației de Femei a PSD Câmpia Turzii, comunitatea noastră poate anticipa schimbări semnificative și progres pozitiv.

spot_img
spot_img