16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeOPINIEAdevărata valoare a USR Turda s-a văzut azi ... s-au făcut de...

Adevărata valoare a USR Turda s-a văzut azi … s-au făcut de minune

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

USR Turda a uitat că s-a terminat campania electorală și că au făcut un scor mincinos de bun la alegerile europarlamentare, astfel că astăzi și-au propus să mai acapareze niște scor politic, având în vedere că liderii lor locali nu se bucură de prea multă apreciere.

Așa se face că, total neautorizat, se pare că au ieșit cu pancarte în Parcul Teilor din Turda, în cadrul unui „marș de mulțumire”.

În total, la „eveniment” ar fi participat 15 oameni, dotați cu pancarte și, devreme ce nu aveau niciun fel de autorizație pentru manifestare, trecătorii au anunțat poliția și jandarmeria, care au intervenit prompt.

Din informațiile obținute de RefleqtMedia, se pare că unii dintre purtătorii de pancarte s-au ales cu sancțiuni contravenționale, pentru isprava lor.

Desigur, am încercat de mai multe ori, de la alegerile europarlamentare încoace, să luăm legătura cu Emil Turdean, președintele USR, dar acesta nu ne răspunde la telefon… probabil este prea ocupat cu marea victorie pe care o va obține la alegerile locale … din 2032 🙂

Sursa foto: Arhivă

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: