Acuzații la Spitalul Municipal Turda: „Mi-am internat mama negativă Covid-19 și am scos-o în sicriu, cu Covid-19”

spot_imgspot_img

O serie de acuzații aduse de o femeie din Turda la adresa Spitalului Municipal au ieșit în spațiul public, în această dimineață.

Elena Baciu, angajată a unei creșe din Turda, a declarat pentru TurdaNews, faptul că în luna noiembrie a internat-o pe mama sa, în vârstă de 84 de ani, pe secția Medicină Internă a Spitalului Municipal Turda.

„La internare, mama mea era negativă Covid-19. După două săptămâni de la internare, m-au sunat medicii din spital și mi-au spus că mama s-a îmbolnăvit cu Covid-19 și că o mută pe secția de Contagioase. După încă 2 zile, am fost informată că mama mea a murit.”, spune femeia.

Având în vedere că, în conformitate cu spusele fiicei sale, pacienta internată era de vârstă înaintată și suferea de „multiple comorbidități”, RefleqtMedia a solicitat un punct oficial de vedere din partea conducerii unității medicale turdene.

Considerăm că respectivul punct de vedere este ESENȚIAL în elucidarea misterului privind motivele reale ale decesului respectivei paciente, întrucât dacă suferea de alte afecțiuni, există posibilitatea ca acelea să-i fi fost fatale și nu o infecție cu Covid-19 pe care o contractase de doar 2 zile.

RefleqtMedia va publica și punctul de vedere al Spitalului, de îndată ce acesta va fi furnizat!

spot_img
%d