fbpx
HomeDEZVĂLUIRIAcuzații GRAVE aduse AJF Cluj de către o femeie - aceasta vorbește...
spot_img
spot_img

Acuzații GRAVE aduse AJF Cluj de către o femeie – aceasta vorbește de „trafic de minori”

- Publicitate -
spot_img

De-a lungul anilor, Asociația Județeană de Fotbal Cluj n-a fost cea mai ferită de scandalurile publice. De la diverse acuzații, la procese pierdute cu antrenorii, scandalurile au fost „specialitatea casei” la Cluj, însă ceea ce se întâmplă acum depășește orice imaginație.

O femeie din Cluj Napoca, pe nume Stanca Mureșan, a avut o ieșire pe rețelele de socializare, prin care acuză conducerea AJF Cluj de faptul că acoperă unele nereguli ale clubului Viitorul Cluj Napoca.

„Dragi prieteni!
Vreau sa fac cunoscut in spatiul public situatia deliranta in care ne aflam de la inceputul lunii iulie in legatura cu transferul fiului nostru Alex de la clubul Viitorul Cluj la un alt club.Daca pana la 1.07.2019 regulamantele de fotbal permiteau mascat traficul de minori intre cluburi, situatii in care parintii nu aveau nicio putere, de la data mentionata FRF a introdus un nou regulament conform caruia copiii pana la 16 ani pot cere incetarea legitimarii la clubul la care joaca .Organismul raspunzator pentru solutionarea cererii este AJF prin comisia pt statutul jucatorului. Aceasta comisie trebuie sa dea o solutie cererii respective in maxim 45 de zile de la data inregistrarii.Pentru noi nici pana azi nu s-a ajuns la un final datorita presiunilor si amenintarilor adresate comisiei si conducerii AJF Cluj de catre clubul Viitorul Cluj pe de o parte si pe de alta parte a impotentei conducerii AJF Cluj de a numi membrii comisiei amintite in mod legal si corect. Astfel, membrii primei comisii au solutionat cazurile tuturor copiilor legitimati la alte cluburi din judet si apoi au demisionat ,lasandu-i pe cei legitimati la Viitorul Cluj fara decizii. S-au ales alti membrii de 3 ori pana a fost totul legal si inca tot nu avem solutia.Clubul Viitorul Cluj a amenintat ca ne vor tergiversa cu toata procedura pana in octombrie si face asta doar pentru a bloca jucatorii (conform regulamentelor in vigoare ,jucatorii sunt OBLIGATI sa se antreneze doar la clubul la care sunt legitimati, chiar daca sunt in litigiu cu acesta si i se doreste raul declarat) .Se pare ca au un suport foarte bun in randul AJF Cluj si pentru asta am vrut sa fac cunoscut acest cosmar .Am facut plangere la forul superior, adica FRF, dar acestia nu au metode coercitive impotriva incalcarii regulamentului de catre AJF.
Prin povestea asta urata si nemeritata, pentru ca Alex face parte din echipa nationala U16, deci nu este un jucator oarecare, vreau sa arat ca mafia este prezenta activ si in acest sector al cotidianului romanesc.
Va rog sa distribuiti mai departe.”, a spus femeia pe rețelele de socializare.

Situația este cu atât mai gravă cu cât fiul femeii este membru al lotului U15 al României!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: