22.8 C
Turda
Wednesday, July 27, 2022
spot_img
HomeȘtiri AiudAcuzații EXTREM DE DURE adusă de o aiudeancă Spitalului Municipal

Acuzații EXTREM DE DURE adusă de o aiudeancă Spitalului Municipal

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-o perioadă în care spitalele românești iau foc din cauza aerotermelor aduse în saloane de pacienții care îngheață de frig, o aiudeancă spune adevărurile pe care autoritățile încearcă să le ascundă.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Dana Căpâlna, o femeie din Aiud care a avut nevoie de asistență medicală, a prezentat o serie de acuzații la adresa Spitalului Municipal Aiud.

„Spitalul Municipal Aiud se laudă cu dotări la standarde înalte!

NU VĂ MAI LĂUDAȚI ! Lăsați dotările! Dotările fără angajați de calitate nu fac doi bani! Dacă angajații sunt indolenți, lipsiți de empatie ( nu generalizăm) degeaba e spitalul dotat cu fel de fel. Am avut neplăcuta experiență de a avea nevoie de minunatul spital mult lăudat aici. O seară la urgență. Frig îngrozitor în saloane. Am stat o oră cu o perfuzie fără să mă întind pentru că muream de frig.


După asta a urmat o aventură in policlinică, cu așteptare și asistente nervoase și țâfnoase, cu nesimțire maximă, cu ton ridicat și vorbit urât. Nu se poate! Pe holuri pacienții stăteau buluc la ușile medicilor care nu se știe unde sunt, când vin, de unde trebuie să vină. Lumea stă și așteaptă, unii cu mască, alții….fără! Trec asistente importante ?, și ele, unele cu mască, altele fără.


Așa că, lăsați lăudăroșenia deoparte și vedeți că în Spitalul din Aiud trebuie control și reguli clare pentru angajați. Când o să vă laude oamenii, pacienții, atunci să vă umflați în pene! Până atunci, câtă vreme lucrurile stau așa cum am povestit eu, nu aveti cu ce vă īmpăuna! Managerii cu ce se ocupă???? Cu transportul și instalarea dotărilor????

Eu nu aș zice FELICITĂRI, eu spun RUȘINE!!!!”, a spus Dana Căpâlna pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: