fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIAcuzații de FRAUDĂ la alegerile interne ale USR PLUS Cluj Napoca

Acuzații de FRAUDĂ la alegerile interne ale USR PLUS Cluj Napoca

- Advertisement -

În acest week-end, la Cluj Napoca au loc alegeri interne pentru organizația USR PLUS Cluj Napoca.

Pe fondul acestei situații, Doru Șupeală, cercetător IT și blogger, a lansat o serie de acuzații (cu dovezi foto) privind felul „democratic” în care se vor desfășura alegerile interne în partidul „curaților”.

„Suntem relaxați, în weekend, ciclonul a trecut. Pe acest fundal de liniște și pace se petrec marile furăciuni.

La Cluj au loc alegerile “democratice” în filiala reunită USR PLUS Cluj . Așa cum era de așteptat și cum v-am explicat și când s-au aranjat in stil mafiot listele cu candidații la alegerile parlamentare, “procesul democratic” este bine regizat, în cel mai securist mod posibil.
 
Gloata de “membri de partid” fabricați peste noapte și urcată în autobuzul “băieților cu ochi albaștri” din PLUS este trimisă disciplinat la vot, având pe copiuțe și în telefon lista completă cu voturile “corecte”.
 
Trăiască “democrația” și “noua clasă politică”, “România fără hoție”. Până și Dragnea fura cu mai mult stil, măi băieți.”, spune Șupeală pe rețelele de socializare.
Nu este prima dată când alegerile din USRPLUS se desfășoară sub imperiul fraudei. În 2020, alegerile interne ale organizației județene USR Cluj au fost contestate, după ce mai mulți membri au reclamat FRAUDE în procesul de votare.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

12 iunie 2019 – ziua judecății pentru primarul de la Tritenii...

0
După ce a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu, edilul-șef al comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa,...

Comentarii

%d bloggers like this: