spot_img
spot_img

Actorul Vali V. Popescu – Maraton de 8 Martie

spot_img

Actorul Teatrului Aureliu Manea Turda, Vali V. Popescu, va alearga pe 8 martie pentru teatru, dar și pentru doamne și domnișoare. Plecarea va fi, simbolic, din fața Teatrului Național Cluj-Napoca la ora 8.00, iar oprirea la Teatrul Aureliu Manea Turda. Am stat de vorbă cu acest tânăr actor, plin de viață pentru a afla ce l-a determinat să facă acest lucru.

1. De ce ai ales să faci acest lucru?
Vali: Acesta este un tribut pe care simt că trebuie să-l plătesc pentru că fac acest drum aproape zilnic. Prin acest lucru, am inspirat și pe regizorul teatrului Muriel Manea care a propus ca, o dată pe săptămână actorii teatrului să iasă la alergare. În primul rând alerg pentru mine, însă mi-am propus să alerg și pentru teatru pentru că îl iubesc. De asemenea, dacă tot este 8 martie alerg și pentru doamne, acesta este felul meu de a le spune “La mulți ani”. Va fi cea mai lungă distanță pe care o voi alerga, am mai făcut asemenea distanță, dar în mers pe traseul Bâlea Lac – Vârful Moldoveanu. Estimez că voi face acest traseu undeva între 3 – 3.5 ore. Vreau să menționez că nu voi fi singur pe traseu, ci va veni cu mine, pe bicicletă și Claudiu, un prieten foarte apropiat, alergător și el care mă va ajuta cu cele necesare, trusa medicală în caz de nevoie, apă, batoane energizante, încurajare continuă.

2. De ce 8 Martie? Un maraton fix de ziua femeii.
Vali: 8 martie pentru că este o zi cu simbol. Este foarte simplu să oferi un buchet de flori, o felicitare sau orice altă atenție de acest gen. Consider că este necesar ca din când în când să surprind femeia cu un gest aparte, cu un gest care să arate cât de mult înseamnă pentru mine.

3. Ce înseamnă alergatul pentru tine?
Vali: Înseamnă sănătate, diversitate, relaxare și, totodată reprezintă un mod prin care îmi descarc energiile negative pe care le acumulez pe parcursul zilei. Alergatul m-a ajutat să descopăr în mine părți de care habar nu aveam și care sunt atât de importante. Am încercat și alte sporturi, karate, culturism, înot. Înot fac chiar și în această perioadă în paralel, însă cred că mi se potrivește cel mai bine alergatul și vreau să ajung să fac alergare de anduranță în următorii ani.

4. Colegii te susțin?
Vali: Da, o parte din ei mă vor întâmpina la intrarea în oraș, și fiecare va alerga atât cât poate alături de mine până la teatru.
Îți mulțumim și îți urăm mult succes în realizarea acestui traseu.

Așadar, joi 8 martie, actorul Vali V. Popescu, poate fi urmărit pe traseul Cluj-Turda, alergând pentru doamne și domnișoare, pentru teatru, pentru el, pentru a motiva pe toți cei din jurul nostru și pentru a promova această activitate care este la îndemâna oricui vrea să facă mișcare.
Cei care doresc să-l întâmpine, o pot face în fața teatrului din Turda. Ora de sosire estimată este 11.00. De la intrarea în oraș pe întreg traseul, Vali, alături de colegii din teatru vor oferi flori doamnelor și domnișoarelor.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream...

2.7 milioane de lei, prin PNRR, vin la Turda

Astăzi, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke,...

120 km/h pe un tronson de cale ferată care trece prin Câmpia Turzii

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a anunțat demararea...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Acțiune a polițiștilor din Câmpeni

Polițiștii din Câmpeni au depistat și sancționat peste 50...

Am găsit soluția optimă convocării lui Ionel Isac în ședințe de consiliu

În urmă cu câteva săptămâni, consilierul local PSD -...

Simpozion extraordinar pe probleme de cancer, la Cluj Napoca

Asociația Pentru Servicii și Comunicare în Oncologie (APSCO), afiliată...

Sinucidere la Luduș – o femeie s-a aruncat în râul Mureș

Ieri dimineață, o femeie din orașul Luduș s-a sinucis,...

Statul român sprijină producătorii de cartofi

Guvernul României, prin direcțiile agricole județene, a lansat un...
spot_img
spot_imgspot_img

Dansatorii turdeni „fură” podiumul, la Brașov

Între 15 și 16 octombrie s-a desfășurat la Brașov, Campionatul Național de 10 dansuri și Cupa Brașov la dans sportiv, unde au participat aprox...

ANUNȚ

“MUNICIPIUL TURDA, prin Primar CRISTIAN OCTAVIAN MATEI, cu sediul în Municipiul Turda, strada P-ța 1 Decembrie 1918, județul Cluj, anunță publicul interesat asupra luării...

Proiecte de milioane de euro blocate din cauza contestațiilor stupide

În această săptămână, RefleqtMedia a realizat reportaje și interviuri în trei comunei din județul Cluj, Viișoara, Săndulești și Tureni, iar mesajul la unison transmis...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: