spot_img
spot_img

Actorul Vali V. Popescu – Maraton de 8 Martie

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Actorul Teatrului Aureliu Manea Turda, Vali V. Popescu, va alearga pe 8 martie pentru teatru, dar și pentru doamne și domnișoare. Plecarea va fi, simbolic, din fața Teatrului Național Cluj-Napoca la ora 8.00, iar oprirea la Teatrul Aureliu Manea Turda. Am stat de vorbă cu acest tânăr actor, plin de viață pentru a afla ce l-a determinat să facă acest lucru.

1. De ce ai ales să faci acest lucru?
Vali: Acesta este un tribut pe care simt că trebuie să-l plătesc pentru că fac acest drum aproape zilnic. Prin acest lucru, am inspirat și pe regizorul teatrului Muriel Manea care a propus ca, o dată pe săptămână actorii teatrului să iasă la alergare. În primul rând alerg pentru mine, însă mi-am propus să alerg și pentru teatru pentru că îl iubesc. De asemenea, dacă tot este 8 martie alerg și pentru doamne, acesta este felul meu de a le spune “La mulți ani”. Va fi cea mai lungă distanță pe care o voi alerga, am mai făcut asemenea distanță, dar în mers pe traseul Bâlea Lac – Vârful Moldoveanu. Estimez că voi face acest traseu undeva între 3 – 3.5 ore. Vreau să menționez că nu voi fi singur pe traseu, ci va veni cu mine, pe bicicletă și Claudiu, un prieten foarte apropiat, alergător și el care mă va ajuta cu cele necesare, trusa medicală în caz de nevoie, apă, batoane energizante, încurajare continuă.

2. De ce 8 Martie? Un maraton fix de ziua femeii.
Vali: 8 martie pentru că este o zi cu simbol. Este foarte simplu să oferi un buchet de flori, o felicitare sau orice altă atenție de acest gen. Consider că este necesar ca din când în când să surprind femeia cu un gest aparte, cu un gest care să arate cât de mult înseamnă pentru mine.

3. Ce înseamnă alergatul pentru tine?
Vali: Înseamnă sănătate, diversitate, relaxare și, totodată reprezintă un mod prin care îmi descarc energiile negative pe care le acumulez pe parcursul zilei. Alergatul m-a ajutat să descopăr în mine părți de care habar nu aveam și care sunt atât de importante. Am încercat și alte sporturi, karate, culturism, înot. Înot fac chiar și în această perioadă în paralel, însă cred că mi se potrivește cel mai bine alergatul și vreau să ajung să fac alergare de anduranță în următorii ani.

4. Colegii te susțin?
Vali: Da, o parte din ei mă vor întâmpina la intrarea în oraș, și fiecare va alerga atât cât poate alături de mine până la teatru.
Îți mulțumim și îți urăm mult succes în realizarea acestui traseu.

Așadar, joi 8 martie, actorul Vali V. Popescu, poate fi urmărit pe traseul Cluj-Turda, alergând pentru doamne și domnișoare, pentru teatru, pentru el, pentru a motiva pe toți cei din jurul nostru și pentru a promova această activitate care este la îndemâna oricui vrea să facă mișcare.
Cei care doresc să-l întâmpine, o pot face în fața teatrului din Turda. Ora de sosire estimată este 11.00. De la intrarea în oraș pe întreg traseul, Vali, alături de colegii din teatru vor oferi flori doamnelor și domnișoarelor.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Avram Gal – executat politic într-un dosar cu multe lacune (citește detalii EXCLUSIVE despre dosar)

Știrea zilei de ieri a fost punerea sub control judiciar a președintelui ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, într-un dosar în care este acuzat că...
%d bloggers like this: