fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaActorii teatrului turdean pregatesc noi reprezentatii

Actorii teatrului turdean pregatesc noi reprezentatii

- Advertisement -

Faptul că actorii noștri nu se pot întâlni cu dumneavostră la Teatru nu îi oprește să creeze și să se dedice în continuare acestei arte. Distanțați fizic, ei pregătesc noi proiecte și așteaptă cu mult entuziasm momentul în care vor putea vedea de pe scenă zâmbetele spectatorilor.

Actorii Valentin Oncu și Cătălin Florea, alături de regizorul Filip Odangiu, fac pregătiri online pentru spectacolul „Tutun și praf de pușcă (pentru nervi și oase)”, după piesa „Fără cartușe, Max!”, de Nelu Ionescu. „Piesa lui Nelu Ionescu, o „fabulă cu un fals soldat și un fals actor”, pune în oglindă destinele a doi oameni captivi într-o buclă istorică etern repetabilă, cea a inventării unor războaie care dau temporar iluzia identității. Personajele piesei realizează că, în mijlocul entropiei generale, există totuși o speranță, ne putem ajuta reciproc, însă doar astfel: eu să-ți fiu intermediar între tine și tine, tu să-mi fii intermediar între mine și mine.” – a declarat Filip Odangiu, regizorul spectacolului.

În zilele următoare vă vom prezenta și restul proiectelor în derulare. Rămâneți sănătoși și în siguranță!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

TurdaTV are un nou acționariat – aer FRESH pe piața media...

0
Cu ocazia Zilelor Municipiului Turda s-au anunțat schimbările care urmează să se facă în conducerea, structura și strategia Turda TV. „Noua” televiziune urmează să-și definitiveze...

Comentarii

%d bloggers like this: