fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeStiri din MuresACTIVITĂȚI INFORMATIV-PREVENTIVE ÎN MEDIUL ȘCOLAR, PENTRU PREVENIREA BULLYINGULUI

ACTIVITĂȚI INFORMATIV-PREVENTIVE ÎN MEDIUL ȘCOLAR, PENTRU PREVENIREA BULLYINGULUI

spot_img

În cursul zilei de 16 decembrie a.c., politiștii Biroului Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au desfășurat activități informativ-preventive la nivelul Școlii Gimnaziale Zagăr.

 

Cu această ocazie, polițiștii au purtat discuții cu elevii din ciclul gimnazial, subiectul principal fiind fenomenul de bullying și efectele acestuia.

 

Temele discuțiilor au vizat prevenirea bullying-ul, cum se manifestă, cine este agresor și cine este victimă în bullying, care sunt caracteristicile bullying-ului, dar și urmările unui astfel de comportament pentru cei implicați, fie că sunt victime, agresori sau martori.

 

Polițiștii au răspuns întrebărilor adresate de elevi și le-au prezentat și materiale video sugestive, având drept obiectiv încurajarea acestora să adopte un comportament civilizat atât în incinta unităților de învățământ, cât și în afara acestora.

 

Discuțiile au fost interactive, recomandările polițiștilor fiind transmise prin metode interactive.

 

Prevenirea în rândul tinerilor este una din prioritățile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare.

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: