fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiACŢIUNI ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII ŞI COMUNELE ARONDATE

ACŢIUNI ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII ŞI COMUNELE ARONDATE

- Advertisement -

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, împreună cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dar şi pentru impunerea respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice de pe raza de competenţă.

 

Acţiunile s-au desfăşurat în perioada 14 – 15 noiembrie a.c., în municipiul Câmpia Turziii şi comunele arondate.

 

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 146 de persoane şi au fost verificate 63 de vehicule şi 21 de mijloace de transport în comun.

 

Poliţiştii au verificat respectarea prevederilor legale de către operatorii economici de pe raza de competenţă şi spaţiile susceptibilie de a forma aglomerării de persoane.

 

Totodată, în cadrul acţiunilor, au fost verificate 230 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

 

Urmare a neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 41 de sancţiuni contravenţionale.

 

Astfel, pentru nerespectarea preverilor legale impuse pe perioada stării de alertă, 22 de persoane au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 55/2020. Pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002R., iar pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, o ordinii şi linisitii publice, s-a impus aplicarea a 5 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/1991R.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

10 kilometri de drumuri, asfaltați cu bani europeni, la Viișoara

0
Comuna Viișoara - județul Cluj, a devenit un adevărat șantier, odată cu începerea celor două proiecte finanțate cu bani europeni, care au ca obiectiv...

Comentarii

%d bloggers like this: