spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR LA CÂMPIA TURZII

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, la data de 28 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00–12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală au acționat preventiv pe raza de competență.

Activitățile forțelor de ordine au urmărit totodată verificarea respectării măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

În acest context, polițiștii au urmărit cu preponderență zonele susceptibile de a  forma aglomerări de persoane, precum operatori economici, parcuri sau mijloace de transport persoane.

În urma acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, a celor privind conviețuirea socială și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și ca urmare a neregulilor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

spot_img
spot_img
spot_img