fbpx
spot_img
spot_img

ACȚIUNE RUTIERĂ A POLIȚIȘTILOR DIN CADRUL SECȚIEI 9 POLIȚIE RURALĂ TURDA

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

La data de 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 11.00 – 13.00, polițiștii Sectției 9 Poliție Rurală Turda au acționat pe raza comunelor arondate pentru creșterea gradului de disciplină în trafic în vederea combaterii evenimentelor negative și a consecințelor acestora.

 

 

 

De asemenea, activitățile au vizat menținerea unui climat optim de siguranță publică și verificarea respectării normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

 

 

 

Polițiștii au organizat astfel filtre pe principalele artere de circulație, fiind controlate 43 de autovehicule și legitimate aproximativ 50 de persoane.

 

 

 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 7.815 lei.

 

 

 

În conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni, fiind retrase trei certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

 

 

 

Totodată, a fost aplicată o sancțiune în acord cu Legea 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

 

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: