fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAcțiune pe linie de activitate rutieră pentru Poliția Locală Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Acțiune pe linie de activitate rutieră pentru Poliția Locală Câmpia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Polițiștii locali din Câmpia Turzii sunt implicați, în această săptămână, într-o acțiune care are ca scop prevenirea și combaterea fenomenului de „sufocare” a orașului de către autovehiculele cu tonaj mare.

Deoarece, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii, există o restricție de tonaj de 7.5 tone, accesul este permis doar autovehiculelor cu masa maximă admisă de 7.5 t, cu excepția riveranilor (au încărcare sau descărcare în localitate sau au garajul aici).

Ei bine, pentru combaterea fenomenului de tranzit ilegal, Poliția Locală Câmpia Turzii, în colaborare cu Poliția IPJ, au început o acțiune de sancționare a șoferilor care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere de la intrările în localitate.

Se verifica documentele soferilor, avizele de însoțire a mărfii și dacă se impune se iau măsuri contravenționale, conform legii.

Legea 155/2010, art. 7, lit. i). spune așa: “Articolul 7. În domeniul circulației pe drumurile publice, poliția locală are următoarele atribuții: i) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind masa maximă admisă și accesul pe anumite sectoare de drum, având dreptul de a efectua semnale de oprire a conducătorilor acestor vehicule;

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: