spot_img

Acțiune „în cascadă” pentru combaterea vitezei excesive

Date:

Share post:

La data de 4 august a.c., polițiștii rutieri clujeni, sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, în colaborarea cu Serviciul Rutier Bihor au derulat o acțiune comună pentru prevenirea și combatarea încălcării regimului legal de viteză.

 

 

Activitatea preventiv-reactivă a polițiștilor din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, Poliției municipiului Turda, Biroului Rutier Cluj și a Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin s-a desfășurat pe DN1 E60.

 

Neregulile constatate au condus la aplicarea unui număr total de 170 de sancțiuni contravenționale, 128 dintre acestea reprezentând abateri de la regimul legal de viteză.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule în numeroase situații, fiind reținute 22 de permise de conducere, 15 dintre acestea pentru depășirea limitei legale de viteză.

 

De asemenea, în urma constatărilor privind starea tehnică a vehiculelor au fost reținute cinci certificate de înmatriculare.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka...

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Spitalul Municipal Turda va fi renovat prin PNRR

Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal...

Percheziții BCCO, la Turda

O dubă și o autospecială de poliție au fost...
%d bloggers like this: