fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR RUTIERI TURDENI

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR RUTIERI TURDENI

- Advertisement -

 

La data de 24 mai a.c., în intervalul 16.00-19.00,  poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

 

În intervalul menţionat, au fost depistaţi 11 conducători auto care se deplasau în interiorul localitaţii cu viteză neregulamentară, 9 dintre aceştia fiind depistaţi în timp ce conduceau autoturisme cu o viteză de peste 120 de km/h, într-o zonă în care limita de viteză maxima admisă este de 70 km/h. 

 

Faţă de aceştia a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Exemplu semnificativ :

 

În jurul orei 18.20, un bărbat de 53 de ani, cetăţean german, care se deplasa cu un autoturism pe DN1 E60, pe raza localităţii Copăceni, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 166 km/h, într-o zona în care limita de viteză maximă admisă este de 70 km/h.

 

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsura complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Dorin Lojigan L-A ACTIONAT in instanta pe PREFECTUL DE CLUJ

0
Întotdeauna am afirmat că interesele cetățenilor din Municipiul Câmpia Turzii sunt superioare oricăror orgolii sau ambiții politice. Tocmai din acest motiv am decis să-l acționez...

Comentarii

%d bloggers like this: