fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiActiune a politistilor clujeni la Campia Turzii
spot_img
spot_img

Actiune a politistilor clujeni la Campia Turzii

- Publicitate -
spot_img

În perioada 7-9 februarie, a.c., polițiștii județului Cluj au organizat acțiuni preventiv – reactive cu scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe raza localității Câmpia-Turzii și a Drumului Național 15 E60, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii, împreună cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală au acționat pentru a descuraja și diminua numărul abaterilor privind nerespectarea regimului legal de viteză, a neacordării priorității de trecere pietonilor, precum și a conducerii vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a indisciplinei pietonilor.


Au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, 27 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte abateri fiind aplicate cu preponderență pentru încălcarea prevederile legislative privind circulația altor participanți la trafic.

Au fost reținute 5 permise de conducere, unul dintre acestea pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru încălcarea prevederilor privind manevrele de depășire, iar alte 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: