fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaAcțiune a poliției la TURDA pentru depistarea urmăriților naționali

Acțiune a poliției la TURDA pentru depistarea urmăriților naționali

- Advertisement -

În vederea depistării persoanelor care se sustrag legii, a celor urmărite în baza unor mandate de executare a pedepsei închisorii, mandate naționale sau europene de arestare preventivă, la data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Cluj-Napoca, Dej și Turda, alături de secția rurală arondată acesteia.

 

Astfel, la aceeași dată, polițiștii au depistat pe raza comunei Săvădisla un bărbat în  vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi săvârșit mai multe acte de furt din diferite societăți, valoarea prejudiciului fiind de 50 000 de euro.

 

Totodată, în cadrul acestei acțiuni, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat în vârstă 52 de ani, din același municipiu, pe numele căruia era emis un madat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

 

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani și 10 zile ca urmare a săvârșirii infracțiunii de complicitate la înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: