19.2 C
Turda
Wednesday, August 10, 2022
spot_img
HomeSPORTACS Leii Rugby Câmpia Turzii crește - amazoanele clubului, în turneu de...

ACS Leii Rugby Câmpia Turzii crește – amazoanele clubului, în turneu de pregătire, la Cristian (BV)

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La mai puțin de șase luni de la inaugurarea clubului, ACS Leii Rugby Câmpia Turzii se pregătește intens pentru înscrierea în campionate.

Începând cu această toamnă, echipele Leii Rugby Câmpia Turzii vor participa atât în campionatul național de Rugby XV U14, cât și în cel de Rugby Sevens U14.

Până atunci, însă, galben – verzii vor participa, în acest week-end, la un turneu de pregătire, în localitatea Cristian, județul Brașov.

„Vom face deplasarea cu un grup de 11 fete, avem lipsă 3 fete care sunt plecate în vacanță, dar, în formula în care suntem, ar fi 7 din 11 fete care au experienţă, celelalte 4 au doar o lună de antrenament, dar o dorință extraordinară de joc. Voi face multe schimbări deoarece vreau să le testez pe fetele noi. În această perioadă facem 3 antrenamente săptămânal, fetele cu băieții. Până anul viitor când va începe campionatul național de Rugby în 7, fete, Amazoanele vor juca  și se vor antrena cu băieții, rugby în 15, vor prinde experienţă. Avem 8 fete care în toamnă se pot încadra la U 14 Rugby în 15,  an de naștere 2009, ele vor juca și Rugby în 15 mixt cu băieții și Rugby în 7 numai fete. Suntem tot mai încrezători în propriile forțe văzând că la fiecare antrenament se alătură grupului alți copii care vor să facă parte din familia Leiilor”, a precizat antrenorul Octavian Cosmin Oltean.

Echipa din Câmpia Turzii face parte din Grupa B alături de ACS Aurora Băicoi, CS Ştiinţa Petroşani şi RC Venus Rifil Piatra Neamţ şi are programate următoarele întâlniri:

Ora 9.50: ACS Aurora Băicoi – Leii Câmpia Turzii

Ora 10.10: Leii Câmpia Turzii – RC Venus Rifil Piatra Neamţ

Ora 10.40: CS Ştiinţa Petroşani – Leii Câmpia Turzii

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: