14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialAcel moment când Gelu Florea nu încape de mine și scrie prostii...

Acel moment când Gelu Florea nu încape de mine și scrie prostii …

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

De multă vreme, colegul de breaslă, Gelu Arghir Florea, scrie vrute și nevrute la adresa mea, că așa vrea el, însă de această dată am decis să-i dau o replică. Nu pentru că aș fi mai bun și mai deștept decât el, ci pentru că este în eroare GRAVĂ.

Bunăoară, pe blogul său (adică acolo unde scrie când nu vrea să-i fie dată firma în judecată), s-a apucat să mă acuze de dezinformare, în chestiunea cu mașina de poliție de la Turda, care a intrat pe interzis.

„ Iar când presa, că e sau nu profesionistă asta e discutabil (și se pot analiza situațiile, concret), ”pune botul” la distribuirea unei informații de acest gen, am considerat că este necesar să se facă precizările de rigoare în acest caz! ”, a scris colegul meu, care de multă vreme se vrea a fi un etalon de profesionalism sau chiar un cântar de profesionalism – viteză.

Pe strada General Dragalina EXISTĂ O BANDĂ DEDICATĂ, specială pentru ca autoturismele poliției să iasă și să intre din și în curtea sediului lor, doar că INTRAREA PE ACEA BANDĂ DEDICATĂ se face prin fața sediului Poliției (foto featured) și nu PESTE BENZILE CU SENS UNIC, așa cum au făcut polițiștii din clipul prezentat de noi.

Defapt, DEVREME CE SEMNUL DE CIRCULAȚIE DE LA INTERSECȚIA DINTRE PIAȚA ROMANĂ ȘI STRADA GENERAL DRAGALINA SPUNE „OBLIGATORIU LA DREAPTA”, FĂRĂ A AVEA VREO PLĂCUȚĂ CARE SĂ SPECIFICE „CU EXCEPȚIA M.A.I.”, autoturismul de poliție prezentat de noi ar fi trebuit să facă la dreapta, să intre în sensul din Piața Romană, să iasă spre strada Libertății, iar la sensul cu strada Dr. Ion Rațiu să se întoarcă, prin fața magazinului „Nissan”, apoi să se îndrepte, în conformitate cu indicațiile din poză, către banda dedicată.

Așadar, dragă coleg, îmi asum multe dintre erorile pe care le fac, uneori îmi asum chiar și erorile pe care NU LE FAC, de dragul păcii și a înțelegerii, dar de această dată în mod special nu ai dreptate.

Să fii sănătos!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: