spot_img

Accidentul de Crăciun – învăluit în controverse

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Au trecut 3 zile de la fatidicul accident petrecut între Câmpia Turzii și Turda, urmare a căruia un om, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața, însă controversele continuă să rămână vii.

Mai mulți cetățeni din Câmpia Turzii, martori oculari sau cunoscuți ai șoferului implicat în accident îi aduc acuzații cel puțin interesante.

În primul rând, prima informație controversată a fost aceea potrivit căreia șoferului i s-ar fi permis să părăsească locul accidentului, mai repede decât se putea.

Ei bine, această informație a fost infirmată de IPJ Cluj, care afirmă că după accident tânărul a fost transportat la o unitate medicală, unde i s-au prelevat probe biologice, pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau droguri.

Cât privește consumul de droguri, mai mulți tineri din Câmpia Turzii ne-au informat că șoferul implicat în accident ar avea tangențe cu persoanele care vând și consumă stupefiante, în oraș.

De asemenea, martorii oculari afirmă că accidentul s-ar fi produs din cauza lui, deoarece ar fi încercat o depășire, fără să aibă vizibilitate – însă surse RefleqtMedia ne-au confirmat faptul că bărbatul ucis în accident s-ar fi aflat sub influența alcoolului, iar IPJ afirmă că bărbatul respectiv se deplasa, pe bicicletă, PE AXUL DRUMULUI.

Controversele, însă, continuă – deoarece multă lume acuză IPJ Cluj că ar încerca să mușamalizeze întregul caz, deoarece o rudă a șoferului ar fi angajată a unei structuri polițienești din oraș.

Ceea ce este sigur e faptul că o persoană a decedat, șoferul implicat în accident a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Alte informații vă vom prezenta, de îndată ce acestea vor deveni destinate publicului larg.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Parcul „Slavă eroilor neamului românesc!” devine principala zonă de promenadă a Câmpiei Turzii

Reabilitarea parcului l-a transformat în principala zonă de atracție pentru tinerii din municipiu, lucru relevat chiar în această...

Elevii și Profesorii Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Câmpia Turzii în schimb de experiență Erasmus, în Anglia

Călătoriile reprezintă cea mai frumoasă formă de educație. În urma unei astfel de aventuri ne întoarcem acasă cu...

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Dorin Lojigan: Curaj și viziune politică -147 de ani de istorie liberală

Din anul 1875 și până astăzi, Partidul Național Liberal scrie istorie, atât din punct de vedere politic, cât...
spot_img

Nebun de alb – afară continuă să ningă, iar peisajul este feeric

Ninge, deja, de 12 ore, în zona Turda - Câmpia Turzii și peisajul morohât și ponosit din cele două orașe s-a transformat remarcabil. Desigur că,...
%d bloggers like this: