fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTAccident rutier grav între localitățile Viișoara și Triteni Colonie

Accident rutier grav între localitățile Viișoara și Triteni Colonie

- Advertisement -

Două autospeciale, un echipaj SMURD și trei SAJ au intervenit în această dimineață pentru a gestiona urmările unui accident rutier produs în jurul orei 04.40.


Salvatorii au găsit la fața locului un microbuz și un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate și încarcerate.


Pompierii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a tăia și îndepărta elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe.


Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească.


Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Iata ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca patinezi...

0
📣 Începând de astăzi rezervările pentru accesul pe patinoar se pot face telefonic la numărul: 0743.255.401. Important ❗ Pentru păstrarea rezervării este obligatoriu să vă...

Comentarii

%d bloggers like this: