fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTAccident rutier cu mulți răniți, la Copăceni

Accident rutier cu mulți răniți, la Copăceni

- Advertisement -

Trei autospeciale de ambulanță, una SMURD și două autospeciale de pompieri au intervenit, în această seară, pentru a salva răniții dintr-un accident rutier produs pe raza comunei Săndulești – sat Copăceni.

„Conducătorul de 26 de ani al unui microbuz care se deplasa în direcția municipiului Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul răsturnându-se în afara părții carosabile.

La momentul producerii accidentului, în interiorul microbuzului se aflau opt persoane, din primele date, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, transmite IPJ Cluj.

Din informații EXCLUSIVE obținute de RefleqtMedia, starea șoferului este gravă, acesta fiind transportat, de urgență, la UPU Cluj, pentru investigații suplimentare.

„Bună ziua, au fost dislocate o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma răsturnării unui microbuz, în apropierea localității Copăceni.

Salvatorii au găsit la fața locului microbuzul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acesta.


Din primele evaluări, cele opt persoane sunt conștiente și cooperante, cu grade diferite de afecțiuni. Au fost suplimentate forțele care intervin la locul accidentului cu încă două echipaje SAJ.”, transmite și ISU Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

La Tritenii de Jos se menține scenariul ROȘU! Comuna Frata intră...

0
În această după-amiază, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit pentru noi hotărâri care vizează reducerea infecțiilor cu Sars-Cov-2. Printre aceste hotărâri se numără...

Comentarii

%d bloggers like this: