spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Accident la Bontida – 4 victime

spot_img

Un accident la Bontida a determinat forte majore de pompieri si salvatori sa intervina, in aceaata dimineata.

” A fost anunțat un accident rutier între un microbuz și un autoturism în localitatea Bonțida. Nu există victime încarcerate, însă din primele informații trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Se deplasează la fața locului două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ. Revin cu detalii, misiunea este în dinamică.


 Toți ocupanții au reușit să iasă singuri afară. Trei femei vor fi transportate la spital, în vreme ce un bărbat primește îngrijiri medicale. Cel mai probabil și acesta va fi transportat la spital. Cu toții sunt conștienți și cooperanți. Revin cu o informare la finalul intervenției.

 Cele trei femei au vârste cuprinse între 37 și 48 de ani. Față de informația comunicată anterior, vin cu o precizare. Cele trei victime se aflau în microbuz atunci când forțele noastre au ajuns la fața locului și primeau îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ, aflat în zonă. Niciuna nu era încărcată, iar pompierii le-au ajutat să iasă afară. Totodată, bărbatul evaluat refuză, până acum, transportul la spital.”, a transmis lt. Col. ANDREI BIRIS, purtator de cuvant al ISU Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img