3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSAccident grav pe un drum frecventat des de turdeni - a fost...

Accident grav pe un drum frecventat des de turdeni – a fost solicitat elicopterul SMURD

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a fost rănit într-un accident rutier pe un drum atât de intens frecventat de turdeni.

La Negreni, pe drumul dintre Cluj Napoca și Oradea, șoferul unui autoturism a fost acroșat de un camion. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit cu două autospeciale la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism pe raza localității Negreni.
La fața locului au fost dislocate elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.


Salvatorii au găsit autoturismul avariat ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat înăuntrul acestuia. S-a acționat cu echipamentele hidraulice de tăiere și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără a-i agrava leziunile suferite.


Bărbatul în vârstă de cca 40 de ani prezenta, la prima evaluare, suspiciuni de fracturi la unul dintre membrele inferioare, era în stare de conștiență și cooperant. A fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.”, transmite ISU Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: