spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Accident foarte grav la Mihai Viteazu

*Intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Mihai Viteazu”

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Mihai Viteazu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă cu modul de descarcerare și instalații pentru stingerea incendiilor, un echipaj SMURD și unul SAJ.

În momentul sosirii, echipajele operative au găsit un autoturism cu un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, aflat în stare gravă, pe locul șoferului, precum și o conductă de gaze avariată.

Pompierii au acționat pentru a evacua bărbatul folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze starea de sănătate și l-au predat echipajului SMURD în vederea acordării primului ajutor calificat și transportul la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Conform primei evaluări, bărbatul se pare că suferea de afecțiuni cronice care au fost agravate de traumatismele produse în accident.

De asemenea, au fost necesare măsuri pentru prevenirea incendiilor având în vedere scăpările de gaze din conducta aflată în vecinătatea autoturismului.

Alte două femei, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost consultate la fața locului și transportate la spital, de echipajele SMURD și SAJ, pentru îngrijiri medicale.

spot_img
spot_img