fbpx
spot_img

Accident foarte grav la Ludus – un barbat in stare critica

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

În această noapte, în jurul orei 23:20, un echipaj de descarcerare din cadrul Punctului de Lucru Luduș, precum și un echipaj de stingere din cadrul SVSU Luduș au intervenit în orașul Luduș, în urma producerii unui accident rutier pe strada 8 Martie.

La sosirea forțelor la fața locului s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de electricitate de pe același sens de mers, în urma impactului fiind avariat și un branșament de gaz amplasat în apropiere. O victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost preluată în stare gravă, cod roșu medical, de un echipaj SMURD B2 și transportată ulterior la UPU Târgu Mureș de echipajul SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă. La fața locului a acționat și o echipă de intervenție din partea distribuitorului de gaz, pentru oprirea alimentării branșamentului și remediere avariei. S-au asigurat măsurile specifice de prevenire a incendiilor și de îndepărtare a efectelor negative produse.

În aceste momente, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș intervine în municipiul Reghin, pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare, a unei muniții de artilerie descoperită în urma unor lucrări efectuate pe strada Apalinei. Intervenție în dinamincă, revenim cu detalii.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Sergent major OLTEAN Georgiana – purtător de cuvânt

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: